عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

ماده 6 ـ

وظايف کميسيون دائمي حج به شرح زير است :
الف ـ تمرکز کليه وجوه و اعتبارات مربوط به حج در حساب مخصوص در بانک ملي ايران به نام کميسيون دائمي حج .
ب ـ نظارت بر وجوه موجود و ساير وجوه و اعاناتيکه در آينده به نفع کميسيون دائمي حج دريافت گردد و همچنين تصويب واجراي هزينه هاي مربوطه اعن از هزينه هيئت سرپرستي و هيئت پزشکي و خريد دار و .
تبصره ـ کليه اسناد هزينه و چکهاي صادر از محل وجوه و اعتبارات مربوط به حج بايد به امضاء معاون وزارت کشور عضو کميسيون و خزانه دار کميسيون دائمي حج برسد.
ج ـ ثبت و نگهداري حساب و همچنين کليه اموال منقول و غير منقول متعلق به کميسيون دائمي حج در دفاتر مخصوص و حفاظت از آن.
د ـ دستور تشکيل کميسيون هاي حج در فرمانداريها برپاست فرماندار و عضويت رئيس دارائي، رئيس بهداري، رئيس بانک ملي، رئيس شهرباني و يک نفر از روحانيون درجه اول و يک نفر معتمد محل به تعيين فرماندار و تعيين تاريخ آغاز و انجام کار کميسيون هاي مذکور.
هـ ـ تعيين معيارهاي سلامت جسمي و استطاعت مالي زائرين.
تبصره ـ به منظور تامين حوائج احتمالي حجاج در عربستان سعودي هر يک از زائرين بيت‌الله‌الحرام مبلغ بيست هزار ريال وجه نقد به عنوان سپرده در بانک ملي ايران توديع خواهند نمود تا عنداللزوم به ميزان وديعه‌ايکه سپرده اند در عربستان سعودي وجه در اختيار آنان گذارده شود.
از محل وجوه و دايع هيچگونه هزينه‌اي نبايد بشود.
و ـ انتخاب و تعيين اعضاء هيئت سرپرستي بنا به پيشنهاد وزارت کشور و تنظيم برنامه کار هيئت در عربستان سعودي با جلب نظر رئيس هيئت سرپرستي انتخاب و تعيين اعضاي هيئت پزشکي به عهده وزارت بهداري خواهد بود.
تبصره ـ به نسبت هر هزار نفر زائر حد اکثر يک نفر عضو سرپرستي و يک نفر پزشک و حداکثر سه نفر مامور فني (از قبيل پزشکيار پرستار کمک، پرستار بهيار، کمک بهيار، کمک دارساز و غيره) به عنوان عضو هيئت پزشکي انتخاب خواهد شد .
ز ـ تهيه محل و مسکن براي استقرار هيئت هاي سرپرستي و چزشکي و درمانگاهها در عربستان سعودي
ج ـ رسيدگي به صلاحيت و ساير امور مربوط به راهنمايان زائرين بيت‌الله‌الحرام.
ط ـ تنظيم گزارش مالي سالانه و تقديم آن به وزارت کشور