عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.
مصوبه‌‌ شماره 8888-11111 مورخ 1347/11/26

‌جدول ح ـ ‌فسخ مشاركت

1 ـ هرگاه با وجود تهاتر مندرج در بند ب بخش دوم ماده سي‌ام طلبي براي فسخ‌كننده مشاركت باقي بماند و در ظرف شش ماه از تاريخ فسخ نيز بين‌صندوق و فسخ‌كننده توافقي در زمينه تسويه آن حاصل نشود، صندوق باقيمانده حق برداشت مخصوص را در اقساط متساوي شش‌ماهه ظرف حداكثر‌پنج سال از تاريخ فسخ مشاركت مستهلك خواهد كرد. صندوق مختار است كه باقيمانده مزبور را يا با پرداخت مبالغي كه به موجب بخش پنجم ماده‌سي‌ام به وسيله مشاركت‌كنندگان ديگر در اختيار صندوق گذارده خواهد شد و يا از طريق اعطاي اجازه استفاده از حق برداشت مخصوص به فسخ‌كننده‌مشاركت كه بدان وسيله بتواند پول خود را و يا پول در واقع قابل تبديلي از مشاركت‌كننده‌اي كه صندوق معين مي‌كند يا از حساب عمومي و يا از هر‌نگاهدارنده ديگري تحصيل كند، مستهلك نمايد.
2 ـ هرگاه طلبي پس از تهاتر مقرر در بند ب بخش دوم ماده سي‌ام براي صندوق باقي بماند و ظرف شش ماه از تاريخ فسخ توافقي در زمينه تسويه آن‌حاصل نشود، فسخ‌كننده مشاركت بايد طلب مزبور را در اقساط شش‌ماهه متساوي ظرف سه سال از تاريخ فسخ و يا مدت طولاني‌تري كه به وسيله‌صندوق تعيين خواهد شد تأديه كند. فسخ‌كننده مشاركت اين تعهد را بر حسب تصميم صندوق يا با پرداخت پول در واقع قابل تبديل يا طلا، بسته به نظر‌فسخ‌كننده نامبرده و يا با تحصيل حق برداشت مخصوص به موجب مقررات بخش ششم ماده سي‌ام از حساب عمومي يا بر اساس توافق با‌مشاركت‌كننده‌اي كه صندوق معين مي‌كند يا هر نگاهدارنده ديگري ايفا كرده و حق برداشت مخصوص‌هاي مزبور را در برابر اقساط متعلقه تهاتر خواهد‌كرد.
3 ـ سررسيد اقساط مندرج در قسمت‌هاي 1 و 2 بالا از شش ماه پس از تاريخ فسخ معين شده و در مواعد مرتب شش‌ماهه قابل پرداخت خواهد بود.
4 ـ هرگاه حساب برداشت مخصوص به موجب ماده سي و يكم ظرف مدت شش ماه از تاريخ فسخ مشاركت‌كننده‌اي در معرض تصفيه قرار بگيرد،‌صندوق و دولت فسخ‌كننده مزبور حساب خود را با رعايت مقررات ماده سي و يكم و جدول (ط) تسويه خواهند نمود.