عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

ماده7ـ حق حفظ و رعايت حريم خصوصي همه افراد

1ـ اگر فردي اثبات‌ كند كه‌ اطلاعات‌ شخصي‌ مربوط‌ به‌ او نادرست‌، ناقص‌‌ يا روزآمد نيست، دستگاه اجرايي دارنده‌ اطلاعات، بايد نسبت به اصلاح اطلاعات مذکور اقدام نمايد. چنانچه فرد و دستگاه دربارة‌ صحيح‌، كامل‌ و روزآمد بودن اطلاعات جمع آوري شده اختلاف داشته باشند، فرد مي‌تواند از دستگاه بخواهد تا ادعاي‌ وي‌ در اين زمينه، در پروندة‌ او منعكس‌ شود. چنانچه‌ اطلاعات‌ شخصي‌ وي‌ در اختيار ديگر دستگاههاي اجرايي قرار گيرد اعتراض‌ فرد نيز بايد به‌ آنها منعكس‌ گردد.
2ـ جمعآوري اطلاعات‌ شخصي از افراد‌ توسط دستگاههاي اجرايي، تنها در حد ضرورت و با استفاده‌ از طرق و وسايل‌ قانوني‌ و شفاف‌ مجاز بوده و استفاده‌ از وسايل‌ و روش‌هاي‌ غيرقانوني‌ و نامتعارف ممنوع‌ است. اين اطلاعات تا حد امکان، بايد از خود اشخاص اخذ و جمع‌آوري‌ شود.
3ـ دستگاههاي اجرايي بايد اطلاعات‌ شخصي‌ افراد را فقط‌ در جهت‌ منظور و هدف‌ اوليه‌ از جمع‌آوري‌ آنها به‌ كار برده و نبايد براي‌ اهداف‌ و مقاصد ديگر از آنها استفاده‌ و يا در اختيار ساير دستگاهها و اشخاص غيرمسئول‌ قرار دهند.
4ـ دستگاههاي اجرايي بايد تدابير ضروري‌ جهت‌ پيشگيري‌ از مفقود شدن، افشا يا سوء استفاده‌ از اطلاعات افراد، که به مناسبت وظايف و اختيارات خود از آنها مطلع شدهاند را اتخاذ كنند.
5 ـ رهگيري‌ و شنود ارتباطات‌ اينترنتي، تلفني و كلامي ـ حضوري‌ افراد در دستگاههاي اجرايي ممنوع است و در صورت ضرورت، در چارچوب قوانين مربوطه انجام خواهد گرفت.
6 ـ دستگاههاي اجرايي مجاز به‌ استفاده‌ از نظارت‌هاي‌ الكترونيكي مغاير با حريم شخصي‌ افراد نيستند مگر آنكه‌ بر مبناي‌ دلايل‌ قوي، احتمال ارتكاب‌ فعاليت‌هاي‌ مجرمانه‌ در محيط‌ كار از قبيل‌ سرقت‌، تخريب‌ اموال‌ يا سوء استفاده‌ از اموال‌ محل‌ كار وجود داشته،‌ يا اين‌ امر براي‌ تأمين‌ امنيت‌ و بهداشت‌ محل‌ كار يا كاركنان‌ ضروري‌ باشد.
7ـ در صورت ضرورت براي اِعمال نظارت الکترونيکي و نصب دوربين، دستگاه اجرايي بايد مراتب را با هشدار مکتوب و استفاده از علايم قابل رويت، به‌ اطلاع‌ مردم و مراجعين برساند.