عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

2) راهبردها

الف ـ ساحت فرابخشي فرهنگ
1. برنامه‌ها و فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي معطوف به تحكيم وحدت و وفاق ملي، افزايش تفاهم و تعامل‌هاي بين‌المللي (با اولويت‌ كشورهاي همسايه)، تقويت پيوندهاي بين بخشي فرهنگي، هنري، اجتماعي، گردشگري، اقتصادي، بهداشتي، ورزشي و زيست محيطي.
2. بهره‌گيري از استعدادها و توانمندي‌هاي ملي و ايجاد زمينه‌هاي مناسب جهت مشاركت‌هاي مردمي و تشكل‌هاي مردم‌نهاد مرتبط با موضوعات فرهنگي، اجتماعي و گردشگري، هنري، محيط زيستي و بهداشتي.
3. اصلاح نگرش‌ها و انتظام‌بخشي به رفتارهاي فردي، اجتماعي و ملي در حوزه شهري مناطق به منظور اعتلاي ارزشهاي مشترك قومي، منطقه‌اي، ملي و ديني.
4. فراهم ساختن تسهيلات براي تقويت فرهنگ كار و كارآفريني، مسئوليت‌پذيري، وجدان كاري و ارتقاي نظم اجتماعي.
ب ـ ساحت ميان‌بخشي فرهنگ
1. توجه به سنت‌ها و ارزش‌هاي بومي، قومي و محلي تأثيرگذار بر برنامه‌ها و كاركردهاي فرهنگي، اجتماعي و گردشگري هر منطقه.
2. بهره‌مندي از ظرفيت مدارس، دانشگاه‌ها و مراكز آموزش رسمي و غيررسمي، ترويج همگاني و پيگيري اصلاح سيستم‌هاي يادگيري همراه كار و سفر با نگاه ويژه توانمندسازي نوجوانان و جوانان و تأمين نيروي متخصص موردنياز توسعه مناطق با رويكرد بين‌المللي.
3. بهره‌گيري از معارف قرآن كريم، سنت، سيره پيامبر اعظم و ائمه معصومين (ع) و اصحاب منتخب ايشان، سيره عقلا، عرف زندگي در توسعه فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي مناطق.
4. گسترش همكاري با دستگاه‌هاي اجرايي موضوع ماده (5) قانون مديريت خدمات كشوري ـ مصوب1386ـ در جهت الگوسازي دستگاه‌ها.
5 . طراحي، حمايت و گسترش الگوهاي عقلاني و رفتارهاي مطلوب در برگزاري مناسبت‌هاي ملي، انقلابي و مذهبي نظير اعياد اسلامي، عزاداري‌ها (عاشورا و...) و بهره‌مندي بهينه از آنها در افق ملي، فراملي و نشان‌سازي‌هاي پايدار (برندسازي) از آنها.
پ ـ ساحت بخشي (تخصصي) فرهنگ
1. تبيين و ترويج مباني ارزش‌هاي ايراني ـ اسلامي، معارف قرآني و فضايل اخلاقي و ارائه آن در قالب‌هاي فرهنگي و آثار هنري.
2. جذب مشاركت‌هاي برنامه‌مدار، كارآمد و نظارت‌پذير مردمي با تكيه بر اقتصاد بومي در حوزه فرهنگي، اجتماعي و گردشگري.
3. تعامل و ارتباط سازنده در حوزه فرهنگي، اجتماعي و گردشگري با كشورهاي منطقه و ساير كشورها و سازمان‌هاي تخصصي بين‌المللي
4. انسجام فرهنگي و وحدت رويه رفتاري با رعايت تفاوت‌هاي فرهنگي، تاريخي و اقليمي هر منطقه از طريق گسترش مشاركت‌هاي مردمي و سازمان‌هاي مردم نهاد معتبر و اشخاص حقيقي نامدار با بهره‌مندي از نيروي انساني بومي در كليه حوزه‌هاي فرهنگي، اجتماعي، گردشگري، محيط زيست و سلامت.
5. ايجاد زمينه‌هاي حضور نخبگان ورزشي، اجتماعي، فرهيختگان مولد علم، هنر، استعدادهاي درخشان و مهندسان خلاق اقتصاد دانش بنيان.
6. رشد استعدادها، خلاقيت‌هاي فرهنگي و گسترش فعاليت‌هاي هنري و ادبي ساكنان مناطق.
7. بهبود و احياي معماري ايراني ـ اسلامي ويژه هر منطقه و تمهيد افزايش تأثيرگذاري محيطي بر آرامش ساكنان و جذب گردشگران.