عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

ماده7ـ

چنانچه پس از برگزاري امتحانات خرداد‌ماه، تعدادي از دانش‌آموزان، در يک يا چند ماده درسي، شرايط قبولي را کسب نکنند، دوره تابستاني با رعايت موارد زير براي آنان برگزار خواهد شد. شيوه‌نامه اجرايي اين ماده از سوي وزارت آموزش و پرورش تدوين و ابلاغ مي‌شود.
تبصره1ـ برنامه آموزشي در اين دوره به مدت 6 هفته است و امتحانات اين دوره، در نوبت شهريور‌ماه برگزار مي‌شود.
تبصره2ـ دانش‌آموزان دوره تابستاني مجاز خواهند بود حداكثر 35 واحد از درس‌هاي باقيمانده (حداكثر10 واحد به صورت حضوري و مابقي به صورت غير حضوري) را انتخاب كنند. در انتخاب واحدهاي حضوري، اولويت با درس‌هايي است كه دانش‌آموزان قبلاً آن‌ها را انتخاب نكرده‌اند. انتخاب همزمان درس‌هاي پيش‎نياز و اصلي (دروس پايه بالاتر) براي دانش‌آموزان پايه دوازدهم در دوره تابستاني (شهريورماه) با رعايت ساير شرايط و ضوابط بلامانع است.
تبصره3ـ ساعات آموزش هفتگي درس‌هاي نظري و عملي در دوره تابستاني 3 برابر ساعات آموزش هفتگي آن درس‌ها در طول سال تحصيلي، است.
تبصره4ـ دوره تابستاني، ‌حتي‌المقدور در مدارس مربوط، تشكيل خواهد شد و برگزاري آن به صورت متمركز و با برنامه‌ريزي و هماهنگي قبلي ادارات آموزش و پرورش ناحيه يا منطقه در يك يا چند مدرسه بلامانع است.
تبصره5 ـ دانش‌آموزان پايه‌هاي دهم، يازدهم و دوازدهم در درس‌هايي كه نمره قبولي كسب نكرده‌اند، مي‌توانند بدون شركت در كلاس‌هاي دوره تابستاني در امتحانات پاياني اين دوره كه در شهريور‌ماه برگزار مي‌شود، شركت كنند.
تبصره6ـ ارائه خوشه درس‌هاي شايستگي‌هاي فني و غير‌فني، در شاخه فني و حرفه‌اي و استاندارد مهارت (درس‌هاي مهارتي) در شاخه كاردانش در دوره تابستاني پايه دوازدهم، به صورت حضوري مجاز نيست، ليكن با توجه به ماهيت اين درس‌ها، ادارات آموزش و پرورش مناطق مي‌توانند براساس ضوابطي كه از سوي وزارت آموزش و پرورش اعلام مي‌شود، براي دانش‌آموزان، دوره فشرده تقويتي تشكيل دهند.