عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

ماده12ـ

افراد موضوع ماده (11) اين آيين‌نامه بايد آموزش‌هاي لازم جهت ميانجي‌گري در امور كيفري را طي نمايند.
تبصره1ـ آموزش ميانجي‌گرها و مواد آموزشي مربوط، مهارت‌ها و دانش لازم براي ميانجي‌گري بايد توسط قوه قضاييه با همكاري گروه‌هاي علمي و دانشگاهي ذي‌ربط تهيه شده و به متقاضيان ميانجي‌گري آموزش داده شود.
تبصره2ـ مؤسسات و مراكز آموزشي دولتي و غيردولتي نيز مي‌توانند براساس سرفصل‌هاي مصوب قوه قضاييه و تحت نظارت آن نسبت به آموزش ميانجي‌گرها اقدام نمايند.
تبصره3ـ ميانجي‌گرها بايد درخصوص مفاهيم مربوط به جرم، مسئوليت كيفري، مسئوليت مدني، انواع جرايم، آثار جرم و بزه‌ديده، بزهكار و اجتماع، روش‌هاي ميانجي‌گري و مهارت‌هاي مربوط، وظايف و تكاليف ميانجي‌گر، آيين رسيدگي به جرايم، چگونگي مديريت جلسات رسيدگي به اختلافات طرفين در امور كيفري و ساير موارد آموزش‌هاي لازم را فرا بگيرند.
تبصره4ـ مدت، شيوه و موضوعات آموزش ميانجي‌گري به موجب دستورالعملي است كه به تصويب قوه قضاييه مي‌رسد.
تبصره 5 ـ در پايان دوره آموزشي ميانجي‌گري در امور كيفري و گذراندن توأم با موفقيت آموزش‌ها، گواهي گذراندن دوره ميانجي‌گري به آموزش‌ديدگان اعطا مي‌شود.
تبصره6 ـ مدت اعتبار اين گواهي سه سال است و تمديد آن از طرف مرجع صادركننده گواهي، بلامانع است.
تبصره 7 ـ در صورت تشخيص مرجع صدور گواهي ميانجي‌گري به تجديد دوره آموزش ميانجي‌گران و بازآموزي آنها، ميانجي‌گران موظف به شركت در دوره‌هاي مذكور و اخذ گواهي مربوط مي‌باشند.