عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

پيوست (ب 6)

پيوست مربوط به لوازم شخصي مسافران و کالاهاي وارد شده
براي اهداف ورزشي
فصل 1- تعاريف
ماده 1- از نظر اين پيوست اصطلاح:
(الف) « مسافر» يعني:
هر شخصي که به‌طور موقت به منظورگردشگري، ورزش، تجارت، گردهماييهاي حرفهاي، سلامتي، مطالعه و غيره وارد قلمرو يکي از طرفهاي متعاهد مي‌شود که در آن به‌طور معمول مقيم نميباشد.
(ب) « لوازم شخصي» يعني:
تمام اشياء نو يا مستعمل که مسافر به طور متعارف در طول مسافرت خود براي مصرف شخصي با توجه به تمام شرايط و چگونگي مسافرت احتياج دارد، بهجز کليه کالاهايي که براي مقاصد تجاري وارد نموده است. فهرست توضيحي لوازم شخصي در ضميمه (1) اين پيوست درج شده است.
(پ) «کالاهاي وارد شده براي اهداف ورزشي» يعني:
اشياء ورزشي و ساير لوازمي که توسط مسافران به هنگام مسابقات يا نمايشهاي ورزشي يا به منظور تمرين در قلمرو ورود موقت مورد استفاده قرار ميگيرند. فهرست توضيحي اين کالاها در ضميمه (2) اين پيوست درج شده است.

فصل 2- حيطه شمول
ماده 2- طبق ماده (2) اين کنوانسيون، لوازم شخصي و کالاهاي وارد شده براي اهداف ورزشي مشمول اجازه ورود موقت ميشوند.

فصل 3- مقررات گوناگون
ماده 3- براي اينکه بتوان از تسهيلات اين پيوست استفاده نمود:
(الف) لوازم شخصي بايد توسط مسافر يا در بار وي (همراه يا غير آن) وارد شده باشد.
(ب) کالاهاي وارد شده براي اهداف ورزشي بايد به شخصي که مستقر يا مقيم خارج از قلمرو ورود موقت مي‌باشد تعلق داشته و با توجه به منظور از مصرف آنها به تعداد معقول وارد شده باشد.
ماده 4-
1- با ورود موقت لوازم شخصي بدون اينکه سند گمرکي مطالبه شود يا ضمانت ارائه گردد موافقت ميشود. در هرحال مي‌توان براي اشيائي که مبلغ زيادي حقوق و عوارض ورودي به آنها تعلق مي‌گيرد، ارائه سند گمرکي و ضمانت را مقرر کرد.
2- در صورت امکان به جاي سند گمرکي و سپردن ضمانت، يک سياهه از کالاها همراه با يک تعهد کتبي در مورد صدور مجدد کالاهاي وارد شده براي اهداف ورزشي قابل پذيرش ميباشد.
ماده 5-
1- لوازم شخصي حداکثر تا زماني که شخص وارد کننده آنها قلمرو ورود موقت را ترک نمايد. صدور مجدد خواهد شد.
2- مهلت صدور مجدد کالاهاي وارد شده براي اهداف ورزشي حداقل دوازده ماه از تاريخ ورود موقت است.
ماده 6- ضميمههاي اين پيوست جزء لاينفک آن محسوب ميشود.
ماده 7- اين پيوست به محض لازم‌الاجراء شدن آن طبق ماده (27) اين کنوانسيون، به اعمال مواد (2) و (5) کنوانسيون مربوط به تسهيلات گمرکي براي جهانگردان، منعقده در نيويورک، 4 ژوئن 1954 ميلادي (1333/3/14 هجري‌شمسي) در روابط بين طرفهاي متعاهدي که اين پيوست را پذيرفتهاند و طرف متعاهد کنوانسيون مزبور مي‌باشند خاتمه خواهد داد و جايگزين آن خواهد شد.