عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

مسئله

1- آيا دادستان شهرستان قانونا مي تواند کيفر خواست خود را از دادگاه جنحه مسترد دارد و در صورتيکه چنين تقاضايي بکند تکليف دادگاه چيست اگر تقاضاي استرداد کيفرخواست قانوني تشخيص نشود بر فرض اينکه در تنظيم کيفرخواست اشتباهي روي داده باشد ترتيب رفع آن چيست، و اصولا دادستان مي تواند بعد از صدور کيفرخواست بر فرض وجود نقص و وقوع اشتباه اقدامي در خلاف جهت کيفرخواست اوليه بعمل آورد يا نه و اگر دادستان چنين اختياري نداشته باشد چگونه مي توان از پيشرفت جريان غيرعادلانه و غيرقانوني پرونده جلوگيري کرد و آنرا وارد مسير طبيعي و قانوني خود نمود و آيا صرفنظر از تصميماتي که ممکن است دادگاه اخذ نمايد، دادسرا براي جبران نقص و اشتباه مي توان اقدامي بکند يا نه؟
2- دادستان شهرستان در صورتيکه تقاضاي رسيدگي پژوهشي از حکم دادگاه جنحه نمايد، آيا بعدا مي تواند اين تقاضا را مسترد دارد يا نه؟
3- دادستان استان مي تواند تقاضاي رسيدگي پژوهشي دادستان شهرستان را در جريان پرونده در مرحله پژوهشي مسترد دارد يا نه، و بر فرض که چنين اختياري نداشته باشد مي تواند عقيده خود را که احيانا ممکن است خلاف کيفرخواست و تقاضاي رسيدگي پژوهشي باشد در دادگاه اظهار نمايد يا اينکه مکلف است نظر دادسراي شهرستان را عليرغم نظر قضائي خود تائيد نمايد؟
4- در صورتيکه دادستان کيفرخواست را مسترد داشته و از شرکت در دادگاه جنحه امتناع نمايد و همچنين اگر دادستان استان تقاضاي رسيدگي پژوهشي را مسترد داشته و از شرکت در دادگاه استان خودداري نمايد تکليف دادگاه چيست؟
5- تقاضاي رسيدگي فرجامي که از طرف دادسراي استان بعمل مي آيد، از طرف دادسراي مزبور قابل استرداد هست يا خير؟
6- اگر کيفرخواست جنائي که در دادسراي شهرستان تنظيم شده، به نظر دادسراي استان داراي نواقصي باشد، آيا دادسراي استان مي تواند پرونده را قبل از تقديم آن به دادگاه جنائي جهت رفع نقص به دادسراي شهرستان اعاده نمايد يا نه؟
7- در صورتي که قرار منع تعقيب که از طرف بازپرس صادر و در مورد موافقت دادسراي شهرستان واقع شده، صحيحا صادر نگرديده باشد دادسراي استان (صرفنظر از امکان اعلام سوء جريان با تخلف به مراجع مربوطه) يا مرجع ديگري
مي تواند دستور ادامه تعقيب قضائي قضيه را بدهد يا نه؟