عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

ج ـ اقدامات ميان مدت براي توسعه استان

1 ـ دستگاههاي اجراي زير مكلفند با هماهنگي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور اقدامات زير را انجام دهند:
1 ـ 1 ـ وزارت نيرو متناسب با ضرورتهاي توسعه مراكز زيست و فعاليت استان حداكثر تا پايان شهريور سال 1382 نسبت به تهيه طرحهاي تأمين آب اقدام نمايد.
1 ـ 2 ـ وزارت راه و ترابري حداكثر تا پايان شهريور سال 1382 طرههاي اجرايي لازم را جهت توسعه و تجهيز فرودگاه بين المللي بندرعباس، تقويت، تجهيز و ساماندهي محورهاي حمل و نقل و ترانزيت كالادر مسير محور ساحلي جنوب و آزادراه بندرعباس ـ سيرجان واحداث پايانه‌هاي مسافر و بار در شهر بندرعباس تهيه نمايد.
1 ـ 3 ـ سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران طرح توسعه صنعت سيمان هرمزگان و صنعت كشتي سازي دراستان را با توجه به وضع موجود اين صنايع حداكثر تا پايان برنامه چهارم توسعه اجراء نمايد.
1 ـ 4 ـ وزارت صنايع و معادن شرايط و امكانات لازم را براي استقرار واحدهاي صنعتي و معدني در منطقه ويژه اقتصادي معادن و فلزات فراهم و طرحهاي توسعه مجتمع فولاد بندرعباس و مجتمع آلومينيوم و همچنين احداث واحد كك نفتي در منطقه را حداكثر تا پايان برنامه چهارم توسعه اجرا نمايد.
1 ـ 5 ـ وزارت نفت طرح توسعه پالايشگاه بندرعباس را اجراء نمايد.
1 ـ 6 ـ وزارت جهاد كشاورزي حداكثر تا پايان برنامه سوم توسعه، طرحهاي لازم براي بهبود كيفيت نخيلات، مركبات و ميوه‌هاي گرمسيري و آماده سازي و تجهيز زير بناهاي مورد نياز براي احداث سايت‌هاي جديد پرورش آبزيان، متناسب با قابليت‌ها و مزيت‌هاي استان تهيه و براي اجراء توسط بخش خصوصي ارائه نمايد.
1 ـ 7 ـ وزارت بازرگاني طرح لازم براي ايجاد نمايشگاه بين‌المللي با هدف توسعه صادرات را حداكثر يك سال پس از ابلاغ اين تصويب‌نامه تهيه و در منطقه شهري بندرعباس اجراء نمايد.
1 ـ 8 ـ شوراي عالي مناطق آزاد مكلف است با همكاري دستگاههاي اجرايي ذيربط، نسبت به تهيه طرح توسعه يكپارچه منطقه آزاد قشم و مناطق ويژه اقتصادي موجود استان، با رويكرد بازنگري در عملكرد و هماهنگ سازي فعاليت‌هاي اين مناطق حداكثر تا پايان سال 1382 اقدام نمايد.
1 ـ 9 ـ وزارت مسكن و شهرسازي با همكاري وزارت كشور نسبت به تهيه طرح نظام سلسله مراتب اسكان (توسعه هماهنگ شهر و روستا) بر اساس نتايج طرحهاي بالادست (آزمايشي، كالبدي، منطقه‌اي و ...) اقدام و پس از تأييد و تصويب در مراجع ذيربط اجراء نمايد.
1 ـ 10 ـ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي‌ پس از تصويب طرح توسعه گردشگري استان، زمينه اجرايي كردن نتايج عملياتي طرح را فراهم نمايد.
1 ـ 11 ـ وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حداكثر تا پايان برنامه چهارم توسعه، نسبت به اجراي طرحها و پروژه‌هاي اولويت دار طرح جامع دانشگاه هرمزگان اقدام نمايد.
1 ـ 12 ـ سازمان حفاظت محيط‌زيست حداكثر تا پايان شهريور سال 1382، مجموعه اي از سياستها و اقداماتي را كه متضمن به حداقل رساندن آثار سوء زيست محيطي ناشي از فعاليت‌هاي اقتصادي در نوار ساحلي، دريا و نواحي آسيب پذير باشد، تهيه و جهت طرح در هيأت وزيران ارائه نمايد.
2 ـ سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور مكلف است اقدامات زير را انجام دهد:
2 ـ 1 ـ با همكاري وزارت امور اقتصادي و دارايي و بانك مركزي جمهوري اسلامي‌ايران و هماهنگي دستگاههاي اجرايي ذيربط، حداكثر ظرف سه ماه پس از ابلاغ اين تصويب‌نامه، آيين‌نامه اجرايي اعطاي تسهيلات، معافيت‌ها و مشوق‌هاي سرمايه‌گذاري صنعتي و كشاورزي و آبزي پروري را با اولويت و تأكيد بر زمينه‌هاي صادراتي، اشتغال زا و فعاليت‌هاي متكي بر مزيت‌ها و قابليت‌هاي استان تهيه و به تصويب هيأت وزيران برساند.
2 ـ 2 ـ با هماهنگي استانداري و اعضاي شوراي برنامه‌ريزي استان ظرف مدت يك سال پس از ابلاغ اين تصويب‌نامه، طرحهاي آزمايش جزاير، نوار ساحلي (با تأكيد بر ساماندهي بنادر كوچك) و نواحي خاص را تهيه و براي تصويب به هيأت وزيران ارائه نمايد.
2 ـ 3 ـ با همكاري استانداري و اعضاي شوراي برنامه‌ريزي استان، حداكثر ظرف يك سال پس از ابلاغ اين تصويب‌نامه، طرح جذب، نگهداشت و آموزش نيروي انساني استان را، متضمن ارتقاي شاخص‌هاي ك مي‌و كيفي و ايجاد انگيزه‌ها و مشوق‌هاي لازم براي ماندگاري نيرو، با تأكيد بر زنان، جوانان و افراد بو مي‌تهيه و به تصويب هيأت وزيران برساند.
3 ـ سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور و شوراي برنامه‌ريزي استان مكلفند بر اساس سياستها و خط‌مشي‌هاي پيوست اين تصويب‌نامه، اعتبار مورد نياز را براي اجراي اقدامات فوق‌الذكر و طرحهاي اولويت دار توسعه استان (طرحها و پروژه‌هاي پيوست) در بودجه‌هاي سالانه منظور نمايند.