پيوست (پ)
پيوست (پ)
انواع و نامگذاري كنسرو زيتون
كنسرو زيتون در يكي از انواع زير طبقهبندي خواهد شد:
1ـ زيتون سبز: ميوههايي كه در طول دوره رسيدگي، قبل از تغيير رنگ دادن و وقتي كه به اندازه معمول رسيده باشد، برداشت شود و ممكن است داراي رنگي از سبز تا زرد كم رنگ باشد.
2ـ زيتون تغيير رنگ داده: ميوههايي كه قبل از مرحله رسيدگي كامل با تغيير رنگ برداشت شود و ممكن است داراي رنگي از سرخ تا قرمز تيره يا قهوهاي باشد.
3ـ زيتون سياه: ميوههايي كه وقتي كاملاً رسيده يا كمي قبل از رسيدگي كامل، برداشت شود و ممكن است داراي رنگي از قرمز تيره تا بنفش تيره، بنفش تند، سبز تيره يا قهوهاي قرمز فام باشد.