عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

ماده6 ـ

بندهاي (1) الي (6) و تبصره (2) بند (7) ماده (33) به شرح ذيل اصلاح مي‌شود:
الف ـ بندهاي (1) الي (6) به شرح زير اصلاح مي‌شود:
1ـ بررسي طرحها و لوايح ارجاعي و گزارش آن به مجلس شوراي اسلامي.
2ـ رسيدگي به درخواستهاي تحقيق و تفحص.
3ـ رسيدگي به سؤال نمايندگان از رئيس‌جمهور و وزيران.
4ـ بررسي موارد ارجاعي از لوايح برنامه توسعه و بودجه سالانه و گزارش آن به كميسيون تلفيق.
5 ـ كسب اطلاع از كم و كيف اداره امور كشور، دريافت و بررسي گزارشهاي عملكردي و نظارتي از اجراء قوانين مربوط به دستگاههاي ذي‌ربط.
6 ـ تهيه گزارش موردي و سالانه درخصوص امور اجرائي دستگاهها و نحوه اجراء قوانين به خصوص قانون برنامه توسعه و بودجه سالانه و ارائه نكات مثبت، منفي و پيشنهاد نحوه اصلاح آن و تقديم گزارش به مجلس جهت قرائت.
تبصره ـ كميسيونها مي‌توانند در موارد مهم و حساس و در مواجهه با تخلفات يا سوء مديريت، با دعوت از مسؤولين ذي‌ربط موضوع را بررسي نموده و گزارش آن را به هيأت رئيسه ارائه نمايند. هيأت رئيسه مي‌تواند گزارش مذكور را در دستور كار مجلس قرار دهد. در اين صورت مخبر كميسيون و نماينده دولت هر كدام به ميزان پانزده دقيقه و شش نفر از نمايندگان به قيد قرعه از بين متقاضيان هركدام به ميزان پنج دقيقه، نظرات خود را بيان مي‌نمايند.
هرگاه كميسيون همراه با گزارش پيشنهادهايي براي تصويب به مجلس ارائه نمايد با رعايت مفاد آئين‌نامه داخلي در دستور حداكثر دو هفته بعد مجلس قرار خواهدگرفت و مطابق آئين‌نامه داخلي رسيدگي مي‌شود نمايندگان مي‌توانند پيشنهادهاي خود را تا (48) ساعت پس از پايان قرائت گزارش به كميسيون تحويل نمايند. كميسيون تا يك هفته گزارش نهايي خود را به مجلس ارائه مي‌دهد.
ب ـ در تبصره (2) بند (7) بعد از كلمه « ذي‌صلاح» عبارت « به‌ويژه از ميان نمايندگان ادوار گذشته كه در مسائل كميسيون صاحب تخصص و تجربه باشند» اضافه مي‌شود.

روابط تنقیحی