عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

ماده2ـ شرايط متقاضيان اخذ مجوز:

2ـ1) شرايط عمومي
متقاضي برگزاري نمايشگاه لازم است داراي يكي از شرايط ذيل باشد:
الف) شخصيت حقيقي با مدرك تحصيلي مرتبط با موضوع پوشاك (طراحي لباس، پارچه، دوخت و......) با معرفي نامه و تاييديه از سوي مراجع ذي‌ربط: وزارتخانه‌هاي علوم، تحقيقات و فناوري (دانشگاه‌ها و مراكز تحصيلي)، فرهنگ و ارشاد اسلامي يا آموزش و پرورش و وزارت امور خارجه (در مورد اتباع بيگانه)
ب) شخصيت حقيقي با سابقه كار تجربي در رشته پوشاك (مورد تاييد از سوي وزارتخانه‌هاي فرهنگ و ارشاد اسلامي، بازرگاني، صنايع و معادن (اتحاديه‌هاي صنعتي و صنفي) و وزارت امور خارجه (در مورد اتباع بيگانه)
ج) شخصيت حقوقي غيردولتي شامل، مؤسسات فرهنگي هنري با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، واحدهاي صنفي پوشاك (با معرفي اتحاديه صنفي ذيربط) و يا شركت‌هاي معتبر ذي‌صلاح در زمينه فعاليت‌هاي نمايشگاهي مرتبط با موضوع مد و لباس (احراز صلاحيت به عهده كميته كارشناسي ساماندهي مد و لباس است)
د) مراكز دولتي تنها براي پرسنل اداري و مخاطبان اختصاصي خود ـ به عنوان مثال وزارت آموزش و پرورش براي دانش‌آموزان و كادر آموزشي مدارس، وزارت علوم براي اساتيد و دانشجويان، صدا و سيما براي بازيگران و مجريان تلويزيوني و همچنين ساير دستگاه‌ها براي پرسنل اداري همان دستگاه ـ و با رعايت تمام موازين مصرح در اين دستورالعمل مجاز به برپايي نمايشگاه مد و لباس هستند.
2ـ2) شرايط اختصاصي (متقاضيان خارجي)
متقاضيان خارجي موظف هستند علاوه بر رعايت كليه ضوابط مذكور در اين دستورالعمل، موارد زير را مدنظر قرار دهند:
1ـ اتباع بيگانه اعم از حقيقي يا حقوقي مي‌بايست تقاضاي خود را به صورت كتبي و از طريق سفارتخانه‌هاي كشور متبوع خود در تهران به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران اعلام نمايند و سپس وزارت امورخارجه نسبت به معرفي اين متقاضيان به دبيرخانه كارگروه مد و لباس اقدام مي‌كند.
2ـ دبيرخانه در اعطاي مجوز فعاليت نمايشگاهي به متقاضيان يا مشاركت‌كنندگان غيرايراني تنها به تقاضاي اشخاص يا مؤسسات خارجي معتبر و مجرب كه به صورت تخصصي در حوزه مد و لباس فعاليت مي‌كنند و فاقد هرگونه سوءپيشينه در رابطه با جمهوري اسلامي ايران و يا ارزش‌هاي اسلامي، انقلابي و ملي ايران باشند ترتيب اثر مي‌دهد (احراز شرايط مذكور با همكاري وزارت امور خارجه، وزارت اطلاعات و ساير مراجع آگاه و ذي‌صلاح امكان‌پذير خواهدبود).
3ـ در اعطاي مجوز فعاليت نمايشگاهي به متقاضيان غيرايراني، اتباع كشورهاي اسلامي در اولويت خواهندبود.
4ـ در نمايشگاه‌هاي كه توسط اتباع غيرايراني و يا با مشاركت آنها در داخل ايران برپا مي‌شود حداقل 20 درصد و حداكثر 40 درصد فضاي نمايشگاهي مي‌تواند به آثار اتباع خارجي اختصاص يابد.