عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.

ماده28ـ

اعضا و وظايف كارگروه تخصصي سلامت و امنيت‌غذايي به شرح زير مي‌باشد:
الف ـ اعضا:
1ـ استاندار (رييس).
2ـ رييس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان (دبير).
3ـ مديركل سازمان صدا و سيماي مركز استان.
4ـ مديركل حفاظت محيط زيست استان.
5 ـ رييس سازمان جهاد كشاورزي استان.
6 ـ رييس شوراي هماهنگي نظام پزشكي در استان.
7ـ مديركل بازرگاني استان.
8 ـ مديركل تأمين اجتماعي استان.
9 ـ مديران عامل شركتهاي آب و فاضلاب شهري و روستايي.
10ـ رييس دادگستري استان.
11ـ مديركل تربيت بدني استان.
12ـ مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان.
13ـ رييس سازمان صنايع و معادن استان.
14ـ ساير مسئولان ذي‌ربط استاني حسب مورد با تشخيص دبير كارگروه.
تبصره1ـ در استانهاي با بيش‌از يك دانشگاه يا دانشكده، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، دبير شورا را تعيين‌نموده و ساير رؤساي دانشگاه يا دانشكده نيز عضو شورا خواهندبود.
تبصره2ـ ساير مسؤولان (مديران و رؤسا) استاني سازمانها و دستگاههاي اجرايي حسب مورد به دعوت دبير شورا در جلسات شورا شركت مي‌نمايند.
تبصره3ـ رييس مجمع نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي و معاونان سلامت و غذا و دارو دانشگاه يا دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بدون حق رأي به دعوت دبير در جلسات شركت مي‌نمايند.
تبصره4ـ با تشكيل اين كارگروه تخصصي، تصويب‌نامه شماره 17520/ت27611هـ مورخ 1384/4/4، موضوع تشكيل كارگروه استاني پيشگيري از عفونت HIV و ايدز و كنترل آن، لغو مي‌گردد.
تبصره5 ـ به منظور پيشبرد اهداف و انجام وظايف كارگروه مذكور، كارگروههاي تخصصي حسب نياز در شهرستان تشكيل مي‌شوند. كارگروه شهرستان به رياست فرماندار و مسؤولان متناظر با اعضاي كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان در سطح شهرستان تشكيل و در راستاي وظايف كارگروه استان فعاليت مي‌كند.
نحوه تشكيل كارگروه شهرستان، تركيب اعضا و حدود وظايف آن طبق دستورالعملي است كه به تصويب كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان مي‌رسد.
ب ـ وظايف:
1ـ اجرايي نمودن تصميمات شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي كه مورد تأييد هيئت وزيران قرار گرفته است، در سطح استان.
2ـ جمع‌آوري اطلاعات و اولويت‌بندي مشكلات استاني و انعكاس پيشنهادهاي مربوط به سلامت و امنيت غذايي به دبيرخانه شورا.
3ـ بررسي پيشنهادها و برنامه‌ريزي راهبردي ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان يا ساير دستگاههاي ذي‌ربط استانها در زمينه ارتقاي خدمات سلامتي و امنيت غذا در سطح استان.
4ـ هماهنگي در اجرايي كردن مصوباب مربوط به پيشگيري از عفونت HIV ايدز و كنترل آن و ارايه برنامه عملياتي ساليانه پيشگيري و كنترل بيماري در سطح استان و پيشگيري و هدايت آنها.