عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.
  • شماره انتشار در روزنامه رسمی :18405
  • تاریخ انتشار در روزنامه رسمی :1387/2/19
  • شماره ابلاغ :شماره21091/ت39712ن
  • تاریخ ابلاغ :1387/2/15
  • دستگاه مجری:[وزارت کشور][وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي][وزارت امور اقتصادي و دارايي][وزارت نيرو][وزارت کار و امور اجتماعي][بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران][دفتر امور مناطق محروم][معاونت اجرايي رياست جمهوري][وزارت جهاد کشاورزي][رياست جمهوري(معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي)]
مصوبه‌‌ نمايندگان ويژه رئيس جمهور

تصميم نمايندگان ويژه رييس جمهور در خصوص كاهش آثار ناشي از خشكسالي

معاونت اجرايي رييس‌جمهور ـ معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور
وزارت كشور ـ وزارت نيرو ـ وزارت جهاد كشاورزي ـ وزارت كار و امور اجتماعي
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ـ وزارت امور اقتصادي و دارايي
بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران ـ دفتر امور مناطق محروم كشور
تصميم نمايندگان ويژه رييس‌جمهور جهت اجراي اختيارات هيئت وزيران در خصوص كاهش آثار ناشي از خشكسالي، هماهنگي بين دستگاههاي اجرايي و مديريت مقابله با پديده يادشده كه به استناد اصل يكصد و بيست و هفتم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و با رعايت تصويب‌نامه شماره 10919/ت107هـ مورخ 1387/1/31 اتخاذ شده‌است، به شرح زير براي اجرا ابلاغ مي‌شود:
1ـ اعتبارات موضوع جدول پيوست كه تاييد شده به مهر « دفتر هيئت دولت» است از محل منابع ماده (10) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت براي استانهاي دچار خشكسالي اختصاص مي‌يابد تا با رعايت قوانين و مقررات مربوط و احكام مقرر در ذيل جدول يادشده هزينه شود.
2ـ كارگروه تخصصي مركب از نمايندگان اصلي ستاد خشكسالي موضوع تصويب‌نامه شماره 10916/ت107هـ مورخ 1387/1/31 تشكيل و جلسات كارگروه با رياست دبيرستاد به طور منظم برگزار شود. همچنين دبيرخانه ستاد موظف است با طراحي فرمي جامع براي دريافت گزارش آماري و عملكرد ستادهاي ملي و استاني، پس از بحث و كارشناسي در كارگروه، نتايج آن را جهت تصميم‌گيري به ستاد ارايه نمايد.
3ـ بند (14) تصميم‌نامه شماره 11631/ت108ن مورخ 1387/2/1 به ‌شرح ذيل اصلاح شود:
14ـ استانهايي كه سهميه آرد آنان بيش از ده كيلوگرم مي‌باشد به گونه‌اي اقدام نمايند كه سرانه مصرف به ده كيلوگرم كاهش يابد و ساير استانهايي كه سهيمه سرانه آنها كمتر از ده كيلوگرم است همانند گذشته اقدام نمايند، وزارت بازرگاني گزارش موضوع اين بند را به ستاد ارايه نمايد.
4ـ به دستگاههاي اجرايي استاني اجازه داده مي‌شود از اعتبارات تملك دارايي تا سقف پنج درصد (5%) جهت عمليات اضطراري خشكسالي با پيشنهاد رييس دستگاه مربوط و تصويب ستاد حوادث استان در قالب پروژه مشخص اقدام نمايند. همچنين دستگاههاي ملي نيز مي‌توانند تا سقف پنج درصد (5%) از اعتبارات تملك دارايي خود را در قالب پروژه مشخص پس از تصويب ستاد خشكسالي هزينه نمايند.
5 ـ استانهايي كه بارندگي آنها در سال زراعي جاري نسبت به متوسط بارندگي در درازمدت كمتر از ميانگين قابل قبول مي‌باشد (موضوع بند (10) تصميم‌نامه 11631/ت108ن مورخ 1387/2/1) به شرح ذيل تعيين مي‌شوند:
1ـ استان فارس 8 ـ استان كرمانشاه
2ـ استان خوزستان 9ـ استان بوشهر
3ـ استان خراسان جنوبي 10ـ استان هرمزگان
4ـ استان كرمان 11ـ استان اصفهان
5 ـ استان خراسان رضوي 12ـ استان يزد
6 ـ استان ايلام 13ـ استان چهارمحال و بختياري
7ـ استان كهگيلويه و بويراحمد 14ـ استان سيستان و بلوچستان
تبصره ـ در خصوص ساير استانها در صورت نياز پس از بررسي در دبيرخانه ستاد و طرح در كارگروه تخصصي به ستاد پيشنهاد مي‌شود.
6 ـ ارايه امكانات وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به استانهاي تحت تاثير خشكسالي با درخواست استانداران به وزارت كشور و با هماهنگي دبيرخانه ستاد با تنظيم تفاهم‌نامه بين وزارت كشور و وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با در نظرگرفتن حداقل هزينه‌هاي مرتبط سوخت و مانند آن اقدام مي‌شود تا به صورت موقت از آنها در مدت شش ماه استفاده شود.

روابــــط صریـــــــــح