رديف |
شاخصهاي کلي |
عناوين شاخصهاي کمي |
واحد سنجش |
1 |
دسترسي |
1ـ نسبت کارگاه هاي تحت پوشش خدمات بهداشتي |
درصد |
2ـ نسبت تخت رواني به جمعيت |
به ده هزار نفر جمعيت |
3ـ نسبت تخت سوختگي به جمعيت |
به ده هزار نفر جمعيت |
4ـ نسبت تخت ويژه به جمعيت |
به ده هزار نفر جمعيت |
5 ـ نسبت تخت ويژه NICU به جمعيت |
به ده هزار نفر جمعيت |
6 ـ نسبت پزشک در منطقه به جمعيت |
به هزار نفر جمعيت |
7 ـ نسبت دندانپزشک به جمعيت |
به ده هزار نفر جمعيت |
8 ـ مراکز اطلاع رسـانـي دارويـي و مسمـوميت ها نسبت به جمعيت |
تعداد |
9ـ تعـداد داروخـانـه (خصـوصي، دولتـي) نسبت به جمعيت |
داروخانه |
10ـ سهم بخش خصـوصي، دولتي و تعاوني از کل مراکز بهداشتي، درماني |
درصد |
11ـ سهم مراکز واگذار شـده به صـورت مديريتـي نسبت به کل مراکز |
درصد |
2 |
سلامت |
1ـ نسبت کودکان زيـر 5 سـال که وزن آنهـا نسبت به سن، زير دو انحـراف معيـار از ميانگين استاندارد قرار دارد (در شبکه شهري و روستايي) |
درصد |
2ـ نسبت نوزادان با وزن کمتر از 2500گرم هنگام تولد (در شبکه شهري و روستايي) |
درصد |
3ـ نسبت شـاغلين تحت پـوشش در معـرض خطر حداقل يک عامل زيان آور به کل |
درصد |
4ـ درصـدي از جمعيت که با مخـاطـرات سـلامت (حـوادث بيمـه عمر، دخانيات، سوء تغـذيه، چاقي، مواد مخدر، ...) مواجه اند |
درصد |
5 ـ سهم سال هاي از دست رفتـه عمر به دليل مرگ زودرس به تفکيک علل |
درصد |
6 ـ ميزان بـروز و شيـوع بيماري هاي (ايـدز، سـل، مالاريا و ...) |
در ده هزار نفر |
7 ـ درصدداروهاي Post. Marketing Surviellance(P.M.S) شده پايش پس از ارايه در مراکز فروش |
درصد |
3 |
کارآيي |
1ـ متوسط زمان حضـور متصـديان اورژانس بر سر بالين بيمار از زمان تماس |
دقيقه |
2ـ ميزان مرگ و مير نوزادان زير يک سال (در شبکه شهري و روستايي) |
در هزار تولد زنده |
3ـ مرگ و مير اطفال (در شبکه شهري و روستايي) |
در هزار تولد زنده |
4ـ ميزان مرگ و مير اطفـال زير پنج سال (در شبکه شهري و روستايي) |
درصد هزار تولد زنده |
5 ـ ميزان مرگ و مير مادران باردار به علـل عوارض حاملگي و زايمان (در شبکه شهري و روستايي) |
درصد هزار تولد زنده |
6 ـ نسبت زنـانـي که در دوره بـارداري از نظـرکزاز ايمني دارند (در شبکه شهري و روستايي) |
درصد |
7ـ ميزان استفـاده از روش شيردهـي انحصـاري تا 6 ماهگي (در شبکه شهري و روستايي) |
درصد |
8 ـ ميزان DMFT در کودکان 12 ساله (در شبکـه شهري و روستايي) |
درصد |
9ـ نسبت اماکن عمومي و مراکز تهيه و توزيع فروش مواد خوراکي، بهداشتي داراي معيارهاي بهداشتي و بهسازي به کل اماکن |
درصد |
10ـ نسبت کارخانه هاي تـوليـدکننده محصـولات خوراکي، آشاميدني، آرايشي و مـواد اوليـه دارنـده گواهينامه (کيفيت، ISO و ...) و ايمني به کل |
درصد |
11ـ ضريب اشغال تخت ثابت و فعال |
درصد |
12ـ متوسط اقامت بيمار بستري در بيمارستان |
روز |
13ـ نسبت مديران بيمارستاني بـا تخصص مديريت نسبت به کل مديران بيمارستاني |
درصد |
14ـ تعداد اقلام دارويي در هر نسخه |
قلم |
15ـ تعـداد آزمايشگاه هـاي کنترل مـواد غذايـي، آرايشي و بهـداشتي با توان علمي و تجهيزات کافي نسبت به کل اماکن |
تعداد |
16ـ نسبت K جراحي به پزشکان جراح در يکسال |
K جراحي |
17ـ نسبت تخت هاي ثابت به تخت هاي پيش بيني شده در سطح بندي |
درصد |
18ـ نسبت پايگاه هاي اورژانس موجود به مصوب |
درصد |
19ـ تعـداد مراکز تحقيقاتي، رشتـه ها و برنامه هاي ايجاد شده نسبت به برنامه |
تعداد |
20ـ نسبت تاليفـات و مقـاله هـاي چـاپ شـده در نشريـات علمـي داخلي و خارجي به سـال گذشتـه و به تعداد اعضاي هيات علمي |
درصد |
21ـ استانداردهـاي تدوين شـده بـراي موسسـات آموزشي |
درصد |
22ـ نسبت برنامه هـاي آمـوزش مـداوم اجـراشـده به مشمولين تحت پوشش |
درصد |
4 |
مالي |
1ـ سرانه هزينه تخت فعال بيمارستاني |
ريال |
2ـ هزينه تخت روز اشغالي |
ريال |
3ـ سهـم هـزينـه هـاي دولت، خـانـوار و ... از کـل هزينه هاي سلامتي |
درصد |
4ـ نسبت واحدهايي که به صورت قيمت تمـام شـده اداره مي شود به نسبت کل واحدها |
درصد
|