عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.
مصوبه‌‌ مورخ 1380/1/1

9 ـ

وزارت علوم، تحقيقات و فناوري موظف است با همكاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در‌دانشگاه‌ها، تا پايان شهريورماه سال 1380 اقدامات زير را در امور فرهنگي و اسلامي شدن دانشگاه‌ها به عمل آورد:
‌الف) با مدنظر قرار دادن ديدگاه‌هاي حضرت امام خميني رحمهْْ ‌ا... عليه و مقام معظم رهبري و انجام معاملات لازم توسط پژوهشگران صاحب نظر،‌نسبت به استخراج راهبردها و تدوين برنامه جامع و بلندمدت دستيابي به دانشگاه اسلامي با ويژگي‌هاي زير اقدام و مراتب را براي بررسي و تصويب‌نهايي به مراجع ذيصلاح گزارش كند.
‌ويژگي‌هاي «‌دانشگاه مطلوب اسلامي» عبارتند از: محيطي براي حضور و تربيت انسان هايي عالم، حقيقت جو، آزاده، مزكي و داراي التزام اجتماعي،‌فضايي براي شكوفايي استعدادها، توليد و عرضه علم مفيد و اهتمام در به كارگيري آن در خدمت فلاح جامعه، نهادي توانمند و امين و مرجع مشاوره‌مسئولان و نهادهاي حكومتي و اجتماعي براي حل مسائل جامعه، و شرايطي مناسب براي حضور انديشمندان و طرح آزادانه افكار و نقد آراي متكي بر‌سنت اسلامي بحث علمي آزاد.
ب) تدوين آيين نامه‌ها و برنامه اجرايي مربوط به سياست‌هاي زير و ارائه آن به مراجع ذيصلاح براي تصويب:
ـ قانونمند كردن فعاليتهاي فرهنگي و سياسي دانشگاهيان به منظور فراهم آوردن محيطي سالم و مطمئن براي بحث و گفتگوي آزاد و نقد آراء به منظور‌ارتقاي انديشه و اعتلاي علمي و فرهنگي و گسترش مشاركت دانشگاهيان در نهادهاي سياسي از طريق اصلاح قوانين و مقررات مربوطه.
ـ حمايت مديريتي، مادي و معنوي از كانون‌هاي خودجوش مذهبي، فرهنگي، هنري و علمي دانشجويي به منظور غناي ابعاد شخصيتي و شكوفايي‌استعدادهاي فرهنگي و اجتماعي دانشجويان با جهت‌گيري اعتلاي معنويت، اخلاق و ترويج باورها و ارزش‌هاي اسلامي و آگاهي اجتماعي و سياسي‌و ايجاد ظرفيت‌هاي فيزيكي براي فعاليت‌هاي فوق.
ـ حمايت از پژوهش‌هاي مشترك بين صاحب نظران حوزه و دانشگاه در حل مسائل روز و مبتلا به جامعه در حوزه‌هاي هنري، از قبيل مباني توسعه‌پايدار، اقتصاد، فرهنگ، مديريت، تعامل علم و دين و همچنين استخراج و تبيين نظريه‌هاي حضرت امام «‌ره» در مسائل مختلف اجتماعي، سياسي و‌فرهنگي و كمك به نشر و ترويج نظريه‌هاي ايشان از طرق مختلف، از جمله برگزاري همايش، جشنواره، نكوداشت و مانند آن و همچنين اصلاح در‌شرح وظايف سازمان‌ها و مراكز موجود به منظور تسهيل و تسريع در تحقق مراتب فوق.
ـ اصلاح و تدوين متون درسي، به ويژه دروس علوم انساني، با توجه به مباني اسلامي و بازنگري در برنامه آموزش گروه‌هاي علوم انساني با توجه به‌نيازهاي روز جامعه و نقش مؤثر فارغ التحصيلان اين رشته‌ها در تحولات فرهنگي كشور و حذف فعاليت‌هاي موازي غير ضرور در اين خصوص.