ماده 36 ـ
ظروف مورد استفاده بايد داراي شرايط زير باشد:
1 ـ ظروف شکستني بايد تميز بدون ترک خوردگي و لب پريدگي باشد.
2 ـ وسائل و ظروف فلزي که براي تهيه و نگهداري و مصرف مواد غذائي بکار ميرود بايد سالم صاف بدون زنگ باشد.
3 ـ استفاده از ظروفي که بوسيله وزارت بهداري غير مجاز شناخته و آگهي ميشود ممنوع است.
4 ـ جدار داخلي ظروف مسي بايد کاملاً سفيد کاري باشد.
5 ـ ظروف لعابي نبايد داراي لب پرديگي باشد.
6 ـ وسايل و ظروف غذا بايد پس از هر بار مصرف شسته و تميز و ضدعفوني شود.
7 ـ استفاده از گوشت کوب و قاشق چوبي و سربي ممنوع است.
8 ـ استفاده از قندان، نمکدان و مشابه آن بدون سرپوش ممنوع است.
9 ـ وسائل و ظروف غذاخوري و تهيه غذا بايد در ويترين يا گنجه مخصوص که محفوظ باشد نگهداري شود.
ماده 37 ـ
سطح ميزها بايد صاف، تميز، سالم و بدون درز بوده و روکش آن از جنس قابل شستشو باشد.
ماده 38 ـ
صندلي ها و نيمکتها بايد سالم و تميز باشد.
ماده 39 ـ
براي هر مسافر تازه وارد بايد از ملحفه و شمد تميز و سفيد و سالم استفاده شود و تعويض آنها در هر سه روز 1 بار اجباري است.
ماده 40 ـ
استفاده از لحاف، پتو، تشک و بالش کثيف و مندرس و بدون ملحفه ممنوع است.
ماده 41 ـ
استفاده از تختخوابهائي که داراي پارگي يا شکستگي و يا گود رفتگي فنر باشد ممنوع است.
ماده 42 ـ
استفاده از کاغذهائي که تميز نباشد و همچنين روزنامه و امثال آن جهت پيچيدن مواد غذائي ممنوع است.
ماده 43 ـ
ظروف خميرگيري بايد صاف و تميز و بدون درز باشد، نصب شير آب بالاي ظرف خميرگيريالزامي است.
تبصره 1 ـ حتيالامکان کوشش شود که از دستگاههاي خودکار براي تهيه خمير استفاده گردد.