ماده 1 ـ
کليه کارگران و اشخاصي که در اماکن عمومي و مراکز تهيه توزيع نگهداري و فروش مواد غذائي انجام وظيفه مي نمايند موظفند که کارت معاينه پزشکي در محل کار خود داشته باشند.
تبصره 1 ـ کارفرمايان موظف هستند که قبل از استخدام اشخاص کارت معاينه پزشکي آنانرا مطالبه و در محل کسب نگاهداي نمايند.
تبصره 2 ـ کارت معاينه پزشکي منحصراً از طرف ادارات بهداري هر محل صادر خواهد شد. نوع و مدت اعتبار کارت فوق را که از 1 سال تجاوز نخواهد کرد وزارت بهداري تعيين خواهد نمود.
ماده 2 ـ
کارگزان موظفند رعايت کامل بهداشت فردي مربوط بنظافت را نموده و بدستورهائي که از طرف دستگاههاي مسئول وزارت بهداري داده ميشود عمل نمايند.
ماده 3 ـ
اشخاصي که در محل پخت و يا آشپزخانه کار ميکنند بايد ملبس بکلاه و روپوش سفيد باشند و روپوش ساير اشخاص مصرح در ماده1 بايد برنگ روشن و تميز باشد.
ماده 4 ـ
صاحبان و متصديان اماکن مشمول اين آئين نامه موظفند جايگاه محفوظه مناسبي بمنظور حفظ لباس کارگران خود تهيه نمايند.
ماده 5 ـ
هر کارگر موظفبداشتنصابون و حوله تميز اختصاصي ميباشد.
ماده 6 ـ
کارگراني که بنحوي از انحاء با طبخ و تهيه مواد غذائي سرو کار دارند در حين کار حق دريافت بهاي کالاي فروخته شده را شخصاً از مشتري نخواهند داشت.
ماده 7 ـ
در اماکن مذکور در اين آئين نامه بايد جعبه کمکهاي اوليه درمحل مناسبي نصب گردد.
ماده 8 ـ
کارگران اماکني که بموجب فصل 2 آئين نامه ملزم بداشتن دوش آب سرد و گرم ميباشد و يا با پخت سروکار دارند موظفند هر روز قبل از شروع و بعد از خاتمه کار استحمام نمايند.