ماده 57ـ
هر کارگاه که کارگران آن در همانجا غذا صرف مينمايند بايد داراي محل مخصوصي با وسعت کافي و تعداد لازم ميز و نيمکت براي عده اي که در يک موقع غذا ميخورند باشد. محل غذاخوري بايد داراي روشنائي کافي بوده و پيوسته طبق اصول بهداشتي پاکيزه نگاهداري شود.
ماده 58ـ
ظروف غذاخوري بايد هميشه پاک و عاري از هرگونه آلودگي باشد.
ماده 59ـ
کارکنان محل غذاخوري بايد داراي روپوش تميز بوده و نسبت به نظافت شخصي خود مراقبت کامل بنمايند و ماهي يک مرتبه معاينه پزشکي بشوند.
ماده 60ـ
کارگران قبل از ورود به محل غذاخوري بايد دست و روي خود را با صابون بشويند و در صورتيکه با مواد سمي يا عفوني و يا کثيف سروکار دارند لباس کار خود را تعويض نمايند.