ماده 54 ـ
برنامه غذائي زندانيان بتناسب فصول سال بوسيله سازمان تنظيم و پس از تصويب رئيس سازمان به زندانها ابلاغ ميگردد. ادارات مالي وتدارکاتي و انبارهاي زندان و بر طبق برنامه تنظيمي نسبت به تأمين اعتبار و تهيه و تحويل مواد اوليه و دقت در مرغوبيت نوع آن اقدام مينمايند.
ماده 55 ـ
غذاي روزانه در سه وعده بترتيب زير بزندانيان داده ميشود ـ
صبحانه، نهار، شام، اغذيه لازم که داراي کالري وويتامينهاي کافي باشد طبق برنامه هاي غذايي مصوب و متناسب با شرايط آب و هوا در هرمحل باچاي و آب آشاميدني سالم در اختيار زندانيان گذارده ميشود در تهيه وسائل ضروري براي جلو گيري از فساد مواد اوليه خواربار، تنظيف ظروف و محوط آشپز خانه، گندزدائي کردن محل طبخ و ظروف غذا بايد از طرف مسئولان مربوطه اهتمام کافي و مستمر بعمل آيد.
ماده 56 ـ
برنامه روزانه زندانيان و برنامه غذائي آنان در ماده مبارک رمضان از سوي سازمان اعلام خواهد شد.
ماده 57 ـ
حداقل برنامه غذائي زندانيان عبارت است از ـ
نان و پنير و چاي براي صبحانه، نهارياشام ـ شامل سبزيجات تازه يا خشک، برنج، سيب زميني، پياز حبوبات، انواع لبنيات، تخم مرغ و ميوه فصل ميباشد و در هر هفته حداقل سه بار به زندانيان نهار ياشام باگوشت داده ميشود.
ماده 58 ـ
لوازم غذا خوري براي هر زنداني عبارتست از ـ
بشقاب ـ کاسه ليوان وقاشق.
ماده 59 ـ
نظافت آشپزخانه، سالن غذاخوري، شتشو وخشک کردن ظرف و لوازم آنها بدون تبعيص و استثناء طبق برنامه زندان بعهده کليه زندانيان ميباشد.