عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.
  • شماره انتشار در روزنامه رسمی :19669
  • تاریخ انتشار در روزنامه رسمی :1391/6/23
  • شماره دستور اجرا : 121684/ت47833ه
  • تاریخ دستور اجرا :1391/6/19
  • دستگاه مجری:[وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات]
مصوبه‌‌ هيئت وزيران مورخ 1391/4/25
مصوبه‌‌ شوراي نگهبان مورخ 1391/5/19

اصلاح اساسنامه شركت فناوري اطلاعات ايران

وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات
هيئت وزيران در جلسه مورخ 1391/4/25 بنا به پيشنهاد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و به استناد ماده واحده قانون استفساريه در خصوص اختيار اصلاح اساسنامه سازمانها، شركتها و مؤسسات دولتي و وابسته به دولت -مصوب 1377-تصويب نمود:
اساسنامه شركت فناوري اطلاعات ايران، موضوع تصويب‌نامه شماره 230246/ت40675ه-مورخ 1387/12/10 به شرح زير اصلاح مي‌شود:
1-در عنوان و مواد اساسنامه حسب مورد، واژه «شركت» به «سازمان» اصلاح مي‌شود.
2-ماده (6) و تبصره آن به شرح زير اصلاح مي‌شود:
ماده6 -سرمايه سازمان مبلغ چهارصد و يازده ميليارد و پانصد و نود و هشت ميليون و دويست و شصت هزار و ششصد و سي و نه (411.598.260.639) ريال مي‌باشد كه به چهارميليون و يكصد و پانزده هزار و نهصد و هشتاد و دو (4.115.982) سهم يكصد هزار (100.000) ريالي و شصت هزار و ششصد و سي و نه (60.639) ريال پاره سهم بانام تقسيم مي‌گردد و صد در صد سهام متعلق به دولت است.
تبصره -پس از ابلاغ اين اساسنامه مراجع قانوني ذي‌ربط بنا به درخواست سازمان وفق قوانين و مقررات مربوط، اسناد مالكيت اراضي و املاكي را كه به نام شركت فناوري اطلاعات بوده است در دفاتر مربوط به نام سازمان اصلاح مي‌نمايند.
3-متون زير به عنوان بندهاي (21) تا (33) به ماده (7) اضافه مي‌شود:
21-اجرا، توسعه و مديريت شبكه ملي اطلاعات و بهره‌برداري از آن مبتني بر الزامات و نيازهاي خدمات فناوري اطلاعات كشور بر پايه منافع و امنيت ملي، توسعه كسب و كار و ارايه خدمات به مردم.
22-اداره و راهبري ظرفيتهاي كشور جهت تأمين بستر و خدمات زيرساختي مورد نياز توسعه فناوري اطلاعات كشور.
23-تأمين ظرفيت و ساز و كارهاي فني و حقوقي جهت مميزي و صدور گواهي تأييد فناوري‌ها، فرآيندها و تجهيزات فناوري اطلاعات شامل سخت‌افزار، نرم‌افزار و خدمات مربوط، توسط مراجع ذي‌ربط.
24-بكارگيري ساز و كارهاي لازم و تلاش براي انتقال و بومي‌سازي فناوريها و تجهيزات كليدي مورد نياز حوزه فناوري اطلاعات.
25-حمايت مستقيم يا غيرمستقيم از توسعه زيرساختهاي دولت الكترونيك و خدمات عمومي الكترونيكي نظير پايگاه اطلاعات هويتي و زيرساخت ملي داده‌هاي مكاني.
26-صدور پروانه فعاليت و بهره‌برداري به صورت مستقيم و غيرمستقيم براي ارايه هرگونه خدمات فناوري اطلاعات مشتمل بر شبكه‌هاي اختصاصي گسترده، مراكز داده توزيع و ارايه خدمات اينترنت، خدمات مبتني بر وب نظير موتور جستجو، رايانامه، كارت هوشمند، خدمات الكترونيكي دولت، رايانش ابري، مديريت امنيت اطلاعات، نرم‌افزارهاي متن باز و نرم‌افزارهاي داراي كاربري ملي و چگونگي جبران خسارت ناشي از عدم اجراي آن در چارچوب قوانين و مقررات مربوط.
27-نظارت بر عملكرد دارندگان پروانه‌ها در چارچوب مفاد پروانه‌هاي صادر شده و رسيدگي به تخلفات و ملزم نمودن آنان به انجام تعهدات و وظايف از طريق اخطاريه يا لغو موقت يا دايم امتيازها و پروانه‌هاي بهره‌برداري در حوزه فناوري اطلاعات برابر شرايط مذكور در پروانه‌هاي صادره در چارچوب قوانين و مقررات مربوط.
28-تدوين استانداردها و ضوابط و نظام‌هاي كنترل كيفي و ارايه آن به مراجع ذي‌ربط و تأييد نمونه تجهيزات مورد استفاده در حوزه فناوري اطلاعات در كشور.
29-راه‌اندازي ساختار مديريتي امنيت و پدافند غيرعامل به منظور اجراي طرح ساماندهي و راهبري امنيت، ايمني و پايداري حوزه فناوري اطلاعات كشور در چارچوب سياستهاي ابلاغي.
30-حمايت از طرحها و ظرفيتهاي پژوهشي توسعه فناوري اطلاعات كشور.
31-حمايت از سرمايه‌گذاري بخش خصوصي داخلي در حوزه توسعه فناوريهاي بومي و همچنين خدمات فني در حوزه فناوري اطلاعات.
32-ايجاد، مديريت، توسعه و اجراي پروژه‌هاي حوزه فناوري اطلاعات بخصوص در مناطق محروم كه بخش خصوصي تمايل به سرمايه‌گذاري ندارد.
33-اجراي فعاليتهاي مربوط به كارگزاري وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات.
4-در بند (2) ماده (8) و ساير مواد مربوط حسب مورد عبارت «هيئت مديره و مديرعامل» به عبارت «هيئت عامل و رييس سازمان» اصلاح مي‌شود.
5 -ماده (9) به شرح زير اصلاح مي‌شود:
ماده9- مجمع عمومي سازمان از اعضاي زير تشكيل مي‌شود:
1-وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات (رييس)
2-وزير اطلاعات
3-وزير كشور
4-وزير صنعت، معدن و تجارت
5 -وزير آموزش و پرورش
6 -معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس‌جمهور
7-معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور
6 -تبصره‌هاي (1) و (2) ماده (15) به شرح زير اصلاح مي‌شود:
تبصره1-رييس سازمان كه رييس هيئت عامل مي‌باشد بالاترين مقام اجرايي سازمان است كه از بين اعضاي هيئت عامل و با حكم وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات منصوب و معاون وزير محسوب مي‌گردد.
تبصره2-اعضاي هيئت عامل بايد به طور تمام وقت به خدمت در سازمان اشتغال داشته باشند. هر يك از اعضاي هيئت عامل به ترتيبي كه هيئت عامل مشخص مي‌كند، راهبري حوزه‌اي از فعاليت‌هاي سازمان را عهده‌دار خواهند بود.
7-بند (12) ماده (20) حذف و شماره بندهاي بعدي به ترتيب اصلاح مي‌شوند.
8 -ماده (22) و تبصره آن حذف و شماره مواد بعدي به ترتيب اصلاح مي‌شوند.
اين اصلاحيه به موجب نامه شماره 47707/30/91 مورخ 1391/5/19 شوراي نگهبان به تأييد شوراي يادشده رسيده است.
معاون اول رييس‌جمهور -محمدرضا رحيمي

روابــــط صریـــــــــح
روابط تنقیحی