عنـوان قانون شامل: باشد. و عنوان یا متن قانون شامل: باشد. و موضوعات آن شامل: باشد. بازه زمانی تصویب از تاریـخ: تا تاریـخ: تنظیم گردد.
  • شماره انتشار در روزنامه رسمی :16904
  • تاریخ انتشار در روزنامه رسمی :1381/12/17
  • شماره ابلاغ :61761/ ت28176هـ
  • تاریخ ابلاغ :1381/12/5
  • دستگاه مجری:[وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي][وزارت امور اقتصادي و دارايي][سازمان مديريت و برنامه‌ريزي کشور]
مصوبه‌‌ معاون اول رئيس جمهور

تصويب‌نامه راجع‌ به واگذاري مالكيت دولت نسبت به شصت درصد (60%) از سهام و ساير حقوق و امتيازات بانك صادرات ايران به صندوق بازنشستگي كشوري و سازمان تأمين اجتماعي

تصميم نمايندگان ويژه رييس‌جمهور در مورد نحوه اجراي بند (ك) تبصره (5) قانون بودجه سال 1381 كل كشور كه براساس اصل يكصد و بيست‌و‌هفتم قانون اساسي جمهوري اسلامي ‌ايران و به استناد تصويب‌نامه شماره 28082/ ت 27128ه ـ مورخ 1381/6/12 به عنوان تصميم هيأت وزيران اتخاذ شده است، به شرح زير جهت اجراء ابلاغ مي‌شود:
1 ـ مالكيت دولت نسبت به شصت درصد (60%) از سهام و ساير حقوق و امتيازات بانك صادرات ايران به نسبت مساوي به صندوق بازنشستگي كشوري و سازمان تأمين اجتماعي واگذار شد تا طبق مقررات قانوني تجارت و با رعايت ساير قوانين و مقررات مربوط اداره شود.
2 ـ صتدوق بازنشستگي كشوري و سازمان تأمين اجتماعي موظفند اقدامات قانوني را در مورد مالكيت سهامي ‌كه طبق اين تصميم‌نامه به آنان واگذار شده است معمول دارند.
3 ـ قيمت سهام واگذاي توسط كارشناس يا كارشناسان ذي‌ربط و مرضي‌الطرفين تعيين خواهد شد.
4 ـ مهلت تعيين قيمت موضوع بند (3) اين تصميم‌نامه حداكثر شش‌ماه از تاريخ ابلاغ مصوبه واگذاري تعيين مي‌گردد.
5 ـ صندوق بازنشستگي كشوري و سازمان تأمين اجتماعي موظفند پس از تعيين قيمت قطعي سهام واگذاري حداكثر ظرف پانزده روز مراتب را جهت ثبت در دفاتر قانوني به دستگاههاي ذي‌ربط اعلام نمايند.
6 ـ وزارت امور اقتصادي و دارايي (خزانه كل كشور) و دستگاههاي ذي‌ربط موظفند معادل مبالغ قيمت‌گذاري سهام به صندوق بازنشستگي كشوري و سازمان تأمين اجتماعي را كه در اجراي بند (ك) تبصره (5) قانون بودجه سال 1381 كل كشور تعيين مي‌شود بابت رد ديون دولت به صندوق بازنشستگي كشوري و سازمان تأمين اجتماعي منظور و اقدامات لازم را معمول دارند.
7 ـ كليه هزينه‌ها جهت انجام تشريفات انتقال موضوع اين تصميم‌نامه به عهده انتقال‌گيرندگان مي‌باشد.

روابــــط صریـــــــــح