ماده 11 ـ
صدور مجوز ورود و ترخيص و كنترل بهداشتي هر نوع دام و فرآوردههاي خام دامي با توجه به نص مواد (2، 3، 4، 7، 8) قانون سازمان دامپزشكيكشور ـ مصوب 1350 ـ كه مؤثر بر قانون مواد خوردني و بهداشتي است عليالاطلاق و در تمام مراحل اعم از توليد، توزيع و عرضه از لحاظ پيگيري و مبارزهبا بيماريهاي دامي و بيماريهاي مشترك بين انسان و دام بر عهده سازمان دامپزشكي ميباشد.
طبيعي است چنانچه عرضه فرآوردههاي خام دامي موجب بيماريهاي مختص انسان شود، همچنين مواردي كه در فرآوردههاي خام دامي تغييراتي داده شود كهمواد حاصل شده از فرآورده خام دامي تلقي نگردد، مسئوليت كنترل بهداشتي بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي است كه مطابق قانون موادخوردني و بهداشتي ـ مصوب 1346 ـ و اصلاحات آن انجام خواهد شد.